Algemene voorwaarden

Voor de duidelijkheid

Bij massagepraktijk Miranda en babyspa UK kun je komen voor verschillende  massages en floaten met je kindje vanaf 6 weken tot 1 jaar oud. Het badje is alleen geschikt voor baby’s. Naast het floaten bied ik ook nog de shantala babymassage aan . Deze is puur en alleen bedoeld als ontspanning voor je kindje. We zijn geen artsen en het advies is dan ook niet medisch.

Per reservering vind ik het fijn als je niet met meer dan twee personen komt naar de babyspa. Dit om de rust te bewaren voor je baby, maar zeker ook voor jezelf. Een uitzondering is altijd mogelijk, en dit kan dan in overleg.

Wanneer je kindje hoge koorts of infecties heeft raad ik het af om te komen floaten, massage bij baby spa UK. We verplaatsen je afspraak dan graag naar een ander moment zodat je kindje alsnog heerlijk kan genieten bij mij. Dit geldt ook voor baby’s die net uit vaccinatie hebben gehad.

Wanneer je een betaling wil doen bij de Massagepraktijk Miranda en de baby spa UK kan dit contant of per tikkie.

Wanneer je een gemaakte afspraak wil annuleren of verzetten dien je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Wanneer je dit niet of niet op tijd doet ben ik helaas genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Dit zal de helft van het totaal bedrag zijn.

Een bezoekje of deelname aan een massage en een sessie bij Massagepraktijk Miranda en Baby spa UK is geheel op eigen risico. Massagepraktijk Miranda en babyspa UK kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele allergische reacties op de gebruikte producten. Of voor enig lichamelijk letsel, schade of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Tijdens het floaten is het ontzettend leuk om een blijvende herinnering van je kindje te maken doormiddel van een foto of filmpje. Doe dit het liefst alleen niet te lang zodat jullie ook van dit mooie moment kunnen genieten. Ik vind het ook ontzettend leuk om een foto of filmpje van je kindje te maken maar ik doe dit altijd in overleg. Dat geldt natuurlijk ook voor het gebruik op social media.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan Massagepraktijk Miranda en baby spa UK. Niks daarvan mag gekopieerd worden, of worden gebruikt zonder toestemming.

Wanneer je een bezoekje brengt aan Massagepraktijk Miranda en Baby spa UK ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.